Wenger selger ikke benket stjernetrio

Landslagsplassen til Arsenals Olivier Giroud (bildet) står i fare uten spilletid. Men det bekymrer ikke klubbens manager Arsène Wenger. Foto: Nigel French/PA via AP/NTB scanpix.

Arsenal kommer ikke til å selge Olivier Giroud, Jack Wilshere eller Theo Walcott i overgangsvinduet i januar, sier manager Arsène Wenger.

Trioen har ikke startet en eneste ligakamp for den engelske fotballstorheten så langt denne sesongen, men har i stedet fått noen innhopp i ligacupen og europaligaen.

Nå kan landslagsplassene før VM stå i fare for både Giroud (Frankrike), Wilshere og Walcott (England), men det er ikke noe som bekymrer Wenger.

– De må ta sine avgjørelser, jeg må ta mine. Jeg kan ikke tenke for mye på landslagenes interesser, men ta vare på mitt eget lag, sa Wenger da han møtte pressen før europaligakampen mot BATE Borisov.

Tidligere har den franske manageren sagt at heller ikke stjernene Alexis Sánchez eller Mesut Özil, som begge er på utgående kontrakt, kommer til å selges i januar.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Sjokkert dansk håndballekspert: – Resten av VM blir oppvisningskamper for Norge

Europas kanskje mest anerkjente håndballkjenner tar helt av etter Norges Russland-slakt. – De var som en tsunami. Norge kan ikke tape i VM, sier Bent Nyegaard.

Assist for Zucca i bortetap

New York Rangers røyk på et 2-3-tap borte mot Ottawa Senators onsdag. Mats Zuccarello kunne notere seg for en assist.

Aktoratet vil ha fellende dom i FIFA-rettssaken

Aktoratet i rettssaken mot tre tidligere FIFA-topper ba onsdag om at de dømmes på alle punkter som følge av «overveldende» beviser.

Manchester City satte seiersrekord

Manchester City satte ny Premier League-rekord med sin 15. strake seier da Swansea ble knust 4-0 på eget gress onsdag.

Ajer og Celtic forsvarte forspranget

Kristoffer Ajer spilte hele kampen da Celtic foran 53.883 tilskuere slo Hamilton 3-1 og forsvarte sin fem poengs luke på tabelltopp i skotsk eliteserie.