Zuzulova ødela kneet

Den slovakiske alpinstjernen Veronika Velez Zuzulova har pådratt seg en alvorlig kneskade og kan miste OL i Pyeongchang.

På sin Facebook-side la 33-åringen onsdag ut et bilde av seg selv med krykker, og hun skrev at hun har reist hjem etter å ha skadet seg under trening i Argentina.

Ifølge FIS er det frykt for at hun har ødelagt korsbåndet.

Zuzulova var toer bak amerikanske Mikaela Shiffrin i slalåmcupen forrige sesong. Hun vant ett verdenscuprenn og var toer bak Shiffrin i fire andre.

Zuzulova mistet Sotsji-OL i 2014 på grunn av en korsbåndskade.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Nytt tap for Zuccas Rangers

Mats Zuccarello og New York Rangers fikk det ikke til å stemme mot Columbus Blue Jackets og tapte 0–2 i NHL natt til lørdag.

Solid av Tutta tross svak avslutning

Suzann Pettersen var på vei mot nok en sterk runde, men to bogeyer og en dobbeltbogey ga en litt sur avslutning på fredagens spill i LPGA-tourfinalen i golf.

Bunnlag holdt Monaco til uavgjort

Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.

Kirkevold-assist i Hobros overtidsseier

Pål Alexander Kirkevold scoret ikke, men hadde likevel en sentral rolle da han på overtid slo den målgivende pasningen i Hobros 1-0-seier borte mot Helsingør.

Dortmund-nedturen fortsetter

Borussia Dortmunds bråstopp i Bundesliga forbløffer. Med 1-2-tapet borte mot nyopprykkede Stuttgart står storklubben med kun ett poeng på sine fem siste kamper.