Celtic risikerer straff etter banestorming

UEFA har åpnet disiplinærsak mot Celtic etter at en tilskuer tok seg inn på banen og nærmet seg PSG-spissen Kylian Mbappé.

Episoden skjedde i tirsdagens mesterligakamp i Glasgow. Tilskueren forsøkte tilsynelatende å sparke til Mbappé, men mislyktes og ble deretter stoppet.

Onsdag bestemte Det europeiske fotballforbundet (UEFA) seg for å etterforske saken, og en avgjørelse vil falle 19. oktober.

For ti år siden ble Celtic bøtelagt med 30.000 sveitserfranc, tilsvarende 245.000 kroner, for en tilsvarende episode. Da løp en supporter forbi målområdet og plaget Milan-keeper Dida. I det tilfellet ble Celtic også ilagt en prøveperiode på to år.

UEFA har også åpnet sak mot Paris Saint-Germain som følge av påstander om at franske tilhengere ødela seter på Celtics stadion.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Solid av Tutta tross svak avslutning

Suzann Pettersen var på vei mot nok en sterk runde, men to bogeyer og en dobbeltbogey ga en litt sur avslutning på fredagens spill i LPGA-tourfinalen i golf.

Bunnlag holdt Monaco til uavgjort

Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.

Kirkevold-assist i Hobros overtidsseier

Pål Alexander Kirkevold scoret ikke, men hadde likevel en sentral rolle da han på overtid slo den målgivende pasningen i Hobros 1-0-seier borte mot Helsingør.

Dortmund-nedturen fortsetter

Borussia Dortmunds bråstopp i Bundesliga forbløffer. Med 1-2-tapet borte mot nyopprykkede Stuttgart står storklubben med kun ett poeng på sine fem siste kamper.

Coleman slutter som Wales-trener for å ta over Sunderland

Chris Coleman gir seg som landslagssjef for Wales. Han velger å gå tilbake til klubbfotballen i et forsøk på å redde kriserammede Sunderland.