Politiet plukket polsk øl i veikanten

Noe av ølet som ble funnet i grøfta ved en omkjøringsvei til E39 fredag. Politiet i Agder har kjørt flere lass med øl funnet i veikanten i Lyngdal til politihuset. Foto: Politiet / NTB scanpix

Politiet i Agder har kjørt flere lass med øl funnet i veikanten i Lyngdal til politihuset. Ølboksene ble funnet i grøfta ved en omkjøringsvei til E39.

Politiet ble tipset om ølfunnet av arbeidere som jobber på omkjøringsveien fredag formiddag. Til nå er et helt billass med ølbokser kjørt til politihuset, og fortsatt pågår plukkingen, skriver Fædrelandsvennen.

Politiet har ikke fått den fulle oversikten over mengdene, men har tidlig fredag ettermiddag koblet inn Tollvesenet i etterforskningen, som ledes fra Lyngdal lensmannskontor.

– Vi har ikke noe grunnlag for å si hva dette er ennå. Først må vi få samlet det sammen. Det er polsk øl som ikke er kjøpt på en norsk butikk, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Politiet har ennå ikke rukket å foreta en opptelling av funnet, men det er klart at det dreier seg om store mengder.

Ølet ble funnet langs den midlertidige omkjøringsveien til E39, som går mellom Vigeland og Lyngdal over Spangereid i Vest-Agder.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

DN: Oljefondet-sjefen vil ha fondet ut av Norges Bank

Oljefondet-sjefen Yngve Slyngstad vil flytte fondet ut av sentralbanken, ifølge Dagens Næringsliv. Sentralbanksjef Øystein Olsen er uenig.

NRK: Marit Berger Røsland (H) blir ny EØS- og EU-minister

Marit Berger Røsland (H) blir etter det NRK erfarer utnevnt til EØS- og EU-minister i statsråd fredag.

NVE: Behov for 2,5 milliarder til flom- og rassikring

Det er behov for 2,5 milliarder kroner til flom- og rassikring i til sammen 70 norske kommuner, fastslår Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Trump vil sende tidligere admiral til Norge som ambassadør

Kenneth Braithwaite, tidligere kontreadmiral i den amerikanske marinen, kan bli ny amerikansk utsending til Norge.

Vegvesenet ber bønder frakte traktoren på lastebil

Flere traktorer på veiene fører til lange køer og livsfarlige forbikjøringer. Nå ber Vegvesenet bøndene om å vurdere å frakte traktoren på lastebil i stedet.

Amiff 2017 åpnet:

Knut Andersen på filmfestival:

Nyter film i fødebyen

Heggenelever valgte bort filmfestivalen i Tromsø:

Støtter Amiff i Harstad