Politiet plukket polsk øl i veikanten

Noe av ølet som ble funnet i grøfta ved en omkjøringsvei til E39 fredag. Politiet i Agder har kjørt flere lass med øl funnet i veikanten i Lyngdal til politihuset. Foto: Politiet / NTB scanpix

Politiet i Agder har kjørt flere lass med øl funnet i veikanten i Lyngdal til politihuset. Ølboksene ble funnet i grøfta ved en omkjøringsvei til E39.

Politiet ble tipset om ølfunnet av arbeidere som jobber på omkjøringsveien fredag formiddag. Til nå er et helt billass med ølbokser kjørt til politihuset, og fortsatt pågår plukkingen, skriver Fædrelandsvennen.

Politiet har ikke fått den fulle oversikten over mengdene, men har tidlig fredag ettermiddag koblet inn Tollvesenet i etterforskningen, som ledes fra Lyngdal lensmannskontor.

– Vi har ikke noe grunnlag for å si hva dette er ennå. Først må vi få samlet det sammen. Det er polsk øl som ikke er kjøpt på en norsk butikk, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Politiet har ennå ikke rukket å foreta en opptelling av funnet, men det er klart at det dreier seg om store mengder.

Ølet ble funnet langs den midlertidige omkjøringsveien til E39, som går mellom Vigeland og Lyngdal over Spangereid i Vest-Agder.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Fire pågrepet etter knivstikking i Oslo

En ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. Politiet har pågrepet fire personer.

Brann i hus og garasje på Notodden

Fire personer kom seg uskadd ut av et hus som begynte å brenne på Notodden mandag kveld. Brannvesenet har fått kontroll på flammene.

Facebook fjernet invitasjon til Trump-demonstrasjon

Palestinakomiteen inviterte til demonstrasjon mot president Donald Trumps Jerusalem-politikk. Facebook svarte med å fjerne invitasjonen og utestenge lederne.

Over 3.000 rein påkjørt på Nordlandsbanen de siste ti årene 

Under et døgn etter forrige påkjørsel ble nok en reinflokk påkjørt av toget på Nordlandsbanen mandag morgen. De siste ti årene er over 3.000 dyr påkjørt. 

KrF-støtte fjernet femårsgrensen for pleiepenger 

Med KrFs støtte utvides pleiepengeordningen for foreldre som pleier sykt barn, men en lovendring kommer første senere. – Skuffende, sier aksjonister.

Videreførte storkontrakt

Polaris Trykk AS har sikret avtale om trykking av 150 millioner kundeaviser for Coop i 2018 og 2019.

– Milepæl for oss

Harstad Cykleklubb har startet på en ny epoke på veien mot ferdigstillelse av Blåbærhaugen Sykkelpark.

130 år - 130 historier:

Iskongen - helt privat

Han dukker opp hver jul. Men hvem er han - egentlig.

Sender ut pressemelding i slutten av uka:

Taus om overgrepssak