Død person funnet i sjøen utenfor Tjøme

Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

En død person er funnet i sjøen utenfor Tjøme i Vestfold. Det har pågått en større leteaksjon i området etter en savnet kajakkpadler.

Den døde er funnet i nærheten av kajakken til den savnede personen. Den døde er ikke identifisert, men politiet setter funnet i forbindelse med savnetsaken. Padlerens pårørende er varslet om funnet, opplyser politiet i Vestfold ved 15.30-tiden fredag.

Den tyske mannen i 50-årsalderen ble sist sett i Melsomvik klokka 11.30 torsdag. Han ble meldt savnet ni timer senere. Mannen var på ferie i Norge.

Torsdag kveld ble det satt i gang en stor leteaksjon. Mannskap fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og Sivilforsvaret deltok. Et Sea King redningshelikopter og flere redningsskøyter ble også satt inn i søket.

Søket foregikk i området fra Svelvikstranda til Verdens Ende.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

NVE fortsetter å tilføre vann til Veslemannen – men begynner å tvile på ras

Veslemannen har beveget seg mer den siste uken enn i hele 2016. Tirsdag avtok hastigheten, og NVEs vanntilførsel gjør ikke annet enn å opprettholde den.

Navn på omkommet bussjåfør frigitt

Det var en 62 år gammel mann fra Sogndal som omkom da en ekspressbuss og en lastebil frontkolliderte på E16 ved Evanger i Hordaland mandag ettermiddag.

Regjeringen snur – freder støtten til matsvinntiltak

Regjeringen har fått skarp kritikk for å kutte i pengestøtten til organisasjonen Matvett, som jobber for å begrense matsvinn. Nå videreføres støtten likevel.

Drapsdømt ektemann i Hordaland trekker anke

Seksbarnsfaren som i 2015 drepte sin kone på Askøy utenfor Bergen, anket saken da han ble drapsdømt. Nå har han trukket anken. 

Høie varsler digitale fastleger i løpet av to år

Helseminister Bent Høie (H) mener alle pasienter skal kunne bestille time og diskutere helsen sin med fastlegen via nett innen to år.