To alvorlig skadd etter utforkjøring i Norheimsund

Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix

Tre personer ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus etter å ha kjørt ut av veien i Norheimsund fredag kveld. To er alvorlig skadd.

– Det virker som om de har kjørt av veien, så har bilen gått rundt i luften og havnet på taket. En person, som trolig var passasjer, skal ha blitt fastklemt og hardest skadd. Han ble fraktet til Haukeland med luftambulanse, sier Terje Magnussen, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt til NTB.

Det dreier seg ifølge Magnussen om tre unge menn på 17, 18 og 19 år.

– De to andre ble kjørt til sykehuset i ambulanse, sier operasjonslederen. Også en av dem omtales av sykehuset som alvorlig skadd, mens tredjemenn er lettere skadd.

Politiet fikk meldingen om utforkjøringen i Steindalsvegen i Norheimsund klokken 22.30. Alle nødetatene rykket ut og veien ble stengt etter ulykken.

Årsaken til utforkjøringen er ikke kjent.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

TV 2: Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister

Europaminister Frank Bakke-Jensen blir forsvarsminister når Ine Eriksen Søreide blir utenriksminister, ifølge TV 2.

Legemiddelverket mener livsforlengende medisin er for dyr

Alvorlig syke norske barn har fått en livsforlengende medisin gratis av produsenten. Etter godkjenningen sier Legemiddelverket stopp fordi prisen er for høy.

NRK: Kilder bekrefter at Ine Eriksen Søreide blir utenriksminister

Ifølge NRKs kilder er det bekreftet at forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) blir Norges første kvinnelige utenriksminister på fredag. 

Demonstranter krever at afghanske ungdommer får bli

Et par hundre demonstranter deltok i et fakkeltog med krav om at de såkalte oktoberbarna slipper å bli sendt tilbake til Afghanistan.

Ny redningsplan, men fortsatt skummelt i Norske Skog

Et flertall av obligasjonseierne og aksjonærene i Norske Skog ble endelig enige om en redningsplan. Men fortsatt må flere si ja for at den skal bli en realitet.

Annerledesklubben

I de fleste lokale klubber snur man seg nå til høyre og venstre for å klare å stille lag til kamper. Foruten i Skånland da. Der er det helt motsatt.

Multicultura 2017:

Viser mangfoldet

Stor stein i grøfta

Det virker å være sesong for steinras.