To alvorlig skadd etter utforkjøring i Norheimsund

Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix

Tre personer ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus etter å ha kjørt ut av veien i Norheimsund fredag kveld. To er alvorlig skadd.

– Det virker som om de har kjørt av veien, så har bilen gått rundt i luften og havnet på taket. En person, som trolig var passasjer, skal ha blitt fastklemt og hardest skadd. Han ble fraktet til Haukeland med luftambulanse, sier Terje Magnussen, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt til NTB.

Det dreier seg ifølge Magnussen om tre unge menn på 17, 18 og 19 år.

– De to andre ble kjørt til sykehuset i ambulanse, sier operasjonslederen. Også en av dem omtales av sykehuset som alvorlig skadd, mens tredjemenn er lettere skadd.

Politiet fikk meldingen om utforkjøringen i Steindalsvegen i Norheimsund klokken 22.30. Alle nødetatene rykket ut og veien ble stengt etter ulykken.

Årsaken til utforkjøringen er ikke kjent.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Oljefondet taper milliarder på aktiv forvaltning

Oljefondets aktive aksjeforvaltere prøver å gjøre det bedre enn markedet, men taper i snitt ti milliarder kroner hvert år, ifølge en ny analyse.

Normal trafikk på Vestfoldbanen

Det er normal trafikk igjen på Vestfoldbanen mellom Sandefjord og Larvik etter at den ble stengt tirsdag kveld.

Rentepanel: – Rentefesten vil vare lenge

Professor Ragnar Torvik mener fallende boligpriser og rekordhøy gjeldsbelastning hindrer Norges Bank i å øke renten raskt eller mye.

Bank kutter boligrenten med 0,2 prosentpoeng

BN Bank senker renten for kunder med over 2 millioner kroner i boliglån med 0,2 prosentpoeng til 2,15 prosents rente på det laveste.

Nok en voldshendelse på Furuset i Oslo

En ung mann ble skadd da flere tenåringer barket sammen på Furuset i Oslo tirsdag kveld. Dagen før ble en annen ung mann knivstukket samme sted.

– Åsegarden er perfekt for flerbruk

Lanserer idé om nytt lokalt Idretts-Mekka

– Idretten er utålmodig

Idrettsrådet ber Harstad kommune om å få opp farten.