Fire til sykehus etter frontkollisjon i Gloppen

Fire tenåringer måtte til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte i Kandalen i Gloppen natt til lørdag. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Fire personer ble fraktet til sykehus i ambulanse etter en frontkollisjon mellom to personbiler i Kandalen i Gloppen i Sogn og Fjordane.

Politiet meldte om at ulykken skjedde klokken 2.02 natt til lørdag, på Twitter. Alle nødetatene rykket ut og alle fire i de to personbilene ble fraktet til sykehus i Førde. Føreren av den ene personbilen, en mann under 20 år, fikk førerkortet beslaglagt.

– Veien de kjørte på var veldig smal, men vi vet ikke mer enn at bilene traff hverandre front mot front, sier operasjonsleder Kjetil Drange i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Alle fire i de to bilene var tenåringer.

– Vi kjenner ikke til tilstanden på de fire, men de var alle bevisste da de ble fraktet med ambulanse til Førde sentralsykehus, sier Drange.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Dale: Utopi at traktorer fraktes på lastebiler

Landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) mener det er en utopi at traktorer bør fraktes på lastebiler, som Vegvesenet har tatt til orde for.

Tre statsrådsskifter ventet fredag

Ifølge flere medier får ikke Ap og Sp det som de vil: Marit Berger Røsland (H) er klar til å overta som EØS- og EU-minister etter Frank Bakke-Jensen (H).  

DN: Oljefondet-sjefen vil ha fondet ut av Norges Bank

Oljefondet-sjefen Yngve Slyngstad vil flytte fondet ut av sentralbanken, ifølge Dagens Næringsliv. Sentralbanksjef Øystein Olsen er uenig.

NRK: Marit Berger Røsland (H) blir ny EØS- og EU-minister

Marit Berger Røsland (H) blir etter det NRK erfarer utnevnt til EØS- og EU-minister i statsråd fredag.

NVE: Behov for 2,5 milliarder til flom- og rassikring

Det er behov for 2,5 milliarder kroner til flom- og rassikring i til sammen 70 norske kommuner, fastslår Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Amiff 2017 åpnet:

Knut Andersen på filmfestival:

Nyter film i fødebyen

Heggenelever valgte bort filmfestivalen i Tromsø:

Støtter Amiff i Harstad