Giske: - Ikke godt nok resultat for Ap

Ap-nestleder Trond Giske på Arbeiderpartiets valgvake i Folkets Hus i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Resultatet er ikke godt nok for Arbeiderpartiet dersom prognosene stemmer, sier nestleder Trond Giske.

– Dette er et altfor dårlig resultat for oss, sier Giske, med forbehold om at prognosene fra klokken 21 viser hvordan resultatet blir.

– Hvis prognosene stemmer, har vi ikke lykkes i å forklare vår visjon for framtiden og for hvordan folk kan kjenne seg igjen i den. Dette er ikke et godt nok resultat for Arbeiderpartiet. Vis kal ta en ordentlig evaluering etter at valgnatten er over, sier Giske.

Han kan ikke på forhånd si om valgresultatet vil gi konsekvenser for den sittende Ap-ledelsen, men legger til:

– Vi som sitter i ledelsen har ansvar for valgkampen. Vi tar ansvar når vi vinner og når vi taper, og vi skal ta det på alvor, sier Giske.

(©NTB)

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Alvorlig møteulykke i Kongsberg

To biler har kollidert ved Efteløt skole i Kongsberg kommune. En person sitter fastklemt i den ene bilen og er trolig alvorlig skadd. 

Nytt redningshelikopter har veltet

Forsvarets splitter nye redningshelikopter, som ankom Sola tidligere i uken, har veltet utenfor hangaren under testing. Rotoren var i gang under velten.

Helgesen vurderer nytt fellingsvedtak på ulv

Miljødepartementet vurderer et nytt vedtak om lisensfelling av ulv utenfor ulvesonen i Hedmark og Akershus, etter at jakten ble stoppet av tingretten tirsdag.

Mannegruppa Ottar midlertidig utestengt fra Facebook

Den kontroversielle gruppa med over 58.000 medlemmer er midlertidig nede, som følge av innhold i strid med Facebooks reglement, melder Dagbladet.

Mattilsynet innfører nye tiltak mot skrantesyke

For å begrense spredning av skrantesyke har Mattilsynet bestemt å forby såkalte luktestoffer fra hjortedyr fra Norge og enkelte områder i Finland og Sverige.