Telefonstorm til NRK under FM-slukking

NRK Nordlands lytterpersonlighet Berit Olderskog fikk æren av å skru av FM-nettet i verdens første radiofylke som er heldigitalt. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix

Slukking av FM-nettet i Nordland onsdag skapte telefonstorm til NRK.

Omleggingen av FM-nettet til DAB startet klokken 11.11 onsdag. Men selv før slukkingen startet fikk kanalen telefoner fra radiolyttere, ifølge Dagbladet.

Fra klokken 24 til 10.30 onsdag har kanalen mottatt 233 telefonhenvendelser med spørsmål om DAB.

Årsaken er at flere av NRKs kanaler i natt ble flyttet fra riksblokka til regionblokka. Folk ble derfor nødt til å søke opp kanalene på nytt.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Slottet: Kronprinsesse Mette-Marit har krystallsyke

Kronprinsesse Mette-Marit får behandling for krystallsyke, opplyser Slottet. Hun skal være på bedringens vei.

Stormen Ylva herjer i Nord-Norge – flere tak har løsnet

Stormen Ylva nærmer seg sitt kraftigste nivå i Nordland, der flere tak har løsnet som følge av uværet. Også i Troms øker vinden. 

Solberg erkjenner nederlag om lærernorm

Statsminister Erna Solberg (H) innrømmer at budsjettenigheten om en lærernorm betyr at regjeringen har akseptert et tiltak den ikke mener er det beste.

Akers verdier økte med 6 milliarder kroner

Den verdijusterte egenkapitalen i Aker økte med 20,4 prosent fra 28,8 til 34,7 milliarder kroner i tredje kvartal, viser selskapets ferske kvartalstall.

Flere problemer i trafikken i Sør-Norge

I morgentimene torsdag ble det meldt om flere trafikkuhell i Sør-Norge. To biler ble tatt av steinras ved Odda, og trær har sperret flere veier.