Duoen Doggerbank, bestående av Anders "Megafon" Frantzen og Tore Vang har latt seg inspirere av tegneserien Sølvpilen, og dens kvinnelige heltinne, Månestråle.

Musikkvideoen Månestråle er den fjerde videoen fra duoen på knappe ett år. Bandet har i tillegg gitt ut 2 EP’er og flere singler i løpet av det siste året.

- For de som kjenner tegneserien «Sølvpilen» er «Månestråle» en velkjent kvinneskikkelse. Hun mystisk og vakker – og ganske så heltemodig i tillegg. Sammen med Sølvpilen, Falk og Tinka (en pumaunge) er hun stadig ute på nye eventyr, sier Vang om inspirasjonen til sangen og videoen.

I filmen har DoggerBank med seg lokale krefter fra Nyksund, Øksnes og Sortland som skuespillere. I tillegg til Anders Megafon Frantzen og Tore Vang med tilholdssted i Vesterålen og Harstad.

Bård Andreassen står for filmingen, og har samarbeidet med bandet i om idé, regi og produksjon. Musikkvideoen er laget over en helg i Nyksund. DoggerBank kommer med sin første fullengders plate i juli, og CD’en bærer tittelen «VilleVæst».

Disse er med i musikkvideoen:

Månestråle - Sandra L. Jenssen, Miss Fox – Sara Bang, Anders M. Frantzen – Kaptein Nårris, Tore Vang – Harry Høtt, Sheriffen – Geir Alvestad, Medisinmainnj – Karel Kotz. + lokalbefolkninga ute i Nyksund.

Teamet i Doggerbanks siste video: Månestråle Foto: Bård Andreassen