Brødrene Kjell Agnar og Børge Mikalsen har fått med seg Geir Akselsen, perkusjon og Steffen G. Karoliussen, bass og dannet Vreeswijk-kvartetten i 2012.

– Vreeswijk-kvartetten ble startet etter mange års dagdrømming av brødrene Kjell Agnar og Børge Mikalsen. De har alltid hatt kjærlighet til Vreeswijks musikk og hadde lyst til å spille den selv. Det løste seg når de kom over to yngre herremenn, Geir Akselsen, perkusjon og sang og Steffen G. Karoliussen - kontrabass og sang som gjerne ville være med og spille Vreeswijks musikk, heter det i ei pressemelding til Harstad Tidende.

Noen avlåtene som ble spilt på Ludo onsdag kveld var I natt jag drömde något som, Brev från kolonien, Hönan Agda, Cecilia Lind, Somliga går med trasiga skor, Baladen om Fredrik Åkare, Polaren Pär, Turistens klagare.

Det er bare noen av klassikerne som den svensk-nederlandske trubaduren ble kjent for i løpet av sin karriere, som strakte seg fra debuten i 1964 fram til han døde i 1987. Onsdag kveld, 26 år senere, var det fire karer fra Harstad som boltret seg i viseskatten.