Bård Tufte Johansen og Honningsvågrevyen kommer. Det samme gjør Karius og Baktus.

– Det er heldigvis en god stund til det er høst, men vi er godt i gang med planlegginga av programmet for det neste halvåret, melder Harstad Kulturhus’ Cecilie Rødland.

Godbiter

– Før vi tar påskeferie, letter vi like godt litt på sløret og slipper tre godbiter som publikum kan begynne å glede seg til. Teater for de yngste og humor for de voksne, og billetter til disse forestillingene legges ut for salg allerede 25. april.

Først ut er Karius og Baktus-brødrene, i Victoria Productions nyeste oppsetning. De kommer 12. september. Tro mot den klassiske Thorbjørn Egner-historien, og tanntrollene bor fortsatt i munnen til stakkars Jens.

Følelser og flom

24. oktober inntar Bård Tufte Johansen storsalsscenen med forestillinga Mann (44) snakker om følelser, flom og bark fra Plantasjen.

Her tar han for seg alt fra mammablader, islam, hærverk og diffuse muskel og skjellettlidelser til å være arbeidsgiver for polske håndverkere.

Showet går for tiden for fulle hus på Latter i Oslo, det har høstet strålende kritikker og kalles årets høydepunkt på stand-up-scenen.

Friskt gjensyn

15. november rykker Honningsvågrevyen tilbake til start. Med Finn Arild Selnes og Frank Arne Olsen i spissen - og originalkompet i ryggen - byr herrene på et gjensyn med glansnumrene fra suksessforestillinga Fresk, Frank og Freidig som kompaniet slo gjennom med i 1999-2000.

Forestillinga byr i tillegg på en og annen figur man ikke har fått temmet helt ennå, samt et par nye ansikt...

Tanntroll-brødrene kommer tilbake i nyoppsetning. Foto: presse