Død Snø 2 tar opp tråden der Død Snø slutter. Martin, den eneste overlevende fra zombiearmeens blodbad på påskefjellet, er på bilflukt ned fjellsidene. Med Herzog i helene krasjer han og slukner. En arm fattigere våkner han på sykehuset. Han har ført Nazizombiene ned fra fjellet og legene har erstattet armen hans med armen til zombieføreren Herzog.

Martin oppdager fort at Herzogs arm er ett kraftig våpen. Den er både supersterk og har evnen til å vekke døde til live igjen. I zombie form. Noe som hjelper han til å bygge sin egen hær for å kjempe mot Nazi-zombiene. Akkurat som at Martin får Herzogs arm, så finner zombiene Martins arm og fester den til Herzog. Martin får også hjelp av tre amerikanere som kaller seg «Zombie Squad». Disse «ekspertene» er nerder som har sett én zombie film for mye.

Denne splatter-komedien er fylt til randen med vitser, vittige kommentarer og mange Star Wars referanser. Filmskaperne har fortsatt mange gode practical effects, men har tatt det et steg videre med en god del CGI. Ikke alt ser like bra ut, men det er langt ifra den verste filmen jeg har sett. Jeg fikk meg en god latter i store deler av filmen og jeg synes den var herlig. Denne filmen er nok ikke for folk som vil ha en god skrekkfilm, den er laget mer som en komedie, dog den har mye blod og innvoller. Anbefalt aldersgrense er 15 år.

Du kan allerede i dag se Tommy Wirkolas siste grøsserkomedie.