Til Høstutstillinga

Foto: privat

Ikke bare er hun tatt ut til å være med i årets høstutstilling, Marit Victoria Wulff Andreassen er også en av de spesialinviterte kunstnerne i Iver Jåks minneutstilling som skal vandre ut 2010.

Kasfjordkunstneren er en av de spesialinviterte kunstnerne i Iver Jåks-utstillingen som åpner i Tromsø Kunstforening lørdag. Neste stopp for utstillingen er Harstad mot slutten av september.

Gjennom skogen

– Ellers er jeg tatt ut til å være med i Høstutstillinga med verket "Gjennom skogen", en collage/tegning, serie laget til boka "Meningen med sex". Verket vises i et spesialbygget monter, forteller Marit Victoria Wulff Andreassen.

Høstutstillinga er trolig den utstillinga som får mest medieoppmerksomhet i Norge og i 2006 fikk kasfjordkunstneren antatt hele tre verk på utstillinga.

– Men så har jeg jo blitt refusert mange ganger også. Har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg har søkt om å bli antatt, sa hun til Harstad Tidende da.

Forunderlig reise

I anledning Europeisk Kulturhovedstad 2008 flyttes Høstutstillingen til Stavanger etter en måned i Kunstnernes Hus i Oslo. Åpning i Oslo i september og i Stavanger i oktober.

– Dagen etter Høstutstillingas åpning i Oslo reiser jeg til Svalbard for å åpne en utstilling sammen med fire andre Stavangerbaserte kunstnere under tittelen "Forunderlig Reise - Markeringsdistrikt Stavanger", sier Marit Victoria Wulff Andreassen.Mer å lese på ht.no:
(Foto: presse)

Foto: presse

Leses nå:
Nyheter

Unge musikere fikk penger fra minnefond:

– En stor inspirasjon

Musikerne Erik Sortvik Kristiansen og Øystein Sletten Borge ble de første som fikk midler fra Benjamin Dahle Stures minnefond.

Kristian Kristensen:

Strålte på hjemmebane

Vokalkometen fra Harstad lovet noe helt nytt før han inntok Harstad kulturhus med band. Resultatet ble belønnet med stående applaus.

Nå har hun funnet hemmeligheten

Helene Hokland gjorde suksess med Kinomatisk på rekordfart, men det tok flere år før hun forsto hvorfor.

Suksess med «Sønnen»

Når Hålogaland Teater først nå setter opp et stykke av Jon Fosse, så gjør de det med stil.

Har blitt en publikumssjarmør:

– Jeg har lært masse

Det kan godt hende at du ikke kjenner igjen Kristian Kristensen når han går på scenen med fullt band i Kulturhuset for første gang fredag kveld.

Politikerne i tvil om Seljestad er sentrumsnær nok:

Utsetter ny barnehage

Ikke bare førjulsmesse i Stangneshallen:

Har flere bein å stå på

Spillerjakt i Europa

Sonderingene er i gang, og Medkila-trener Margunn Haugenes vet hva hun må ha inn av spillere.

– Tar høyde for unntak

Stortingsrepresentant Kent Gudmundsen (H) sier at regjeringens fokus ikke bare er på fravær.

Kontrollerer byggevirksomhet i Skånland:

Sjekker ukjente bygg

130 år - 130 historier:

Full av påfunn og handlekraft

Han har vært med på Robinson, og vi husker han som leder for Mjødberget.