Over 700 har stemt på sitt favorittband på www.vol.no.

Tre band kjemper om å få spille på festivalen Fæsterålen, samt få en musikkvideo til en verdi av over 50.000 kroner – proft laget av Deadline Media. Det lokale selskapet har blant annet laget reklamefilm for Volvo.

Bandene Trinity, Hellflower og Din Freundin ble valgt ut av fagjuryen.

Trinity består i dag av seks bandmedlemmer. Rota i bandet er vokalist og singer-song-writer Elze-Belinda Davis og Cato Steffensen, begge fra Andøya og med lang fartstid i musikken. Hver for seg har de tidligere vunnet Rock mot rus på slutten 80-tallet. Cato har også fått tildelt platinum-plate etter samarbeidet med Sivert Høyem. De har begge spilt i ulike band opp gjennom tidene. De har cirka 15 års samarbeid med musikken i fokus. Resultatet er en egen låtbank på vel hundre låter.

Ellers består bandet av sortlendingene Jøran Evensen på gitar og Jon Børge Høybakk på bass, trommeslager er Rolf Arne Rinø fra Vestbygd, og Ludwig Dankertsen fra Harstad spiller keybord.

- Vi kan avsløre at samtlige band har over 100 stemmer hver, ingenting er avgjort, så det er fortsatt åpent hvem som går av med seieren. Vi er uansett svært fornøyde med responsen på konkurransen. Uansett hvem som vinner, er vi sikre på at det blir skikkelig show når de spiller, sier Thor Anders Angelsen, ansvarlig redaktør i VOL og SortlandsAvisa.

Siste frist for å stemme er onsdag klokka 14.00. Stemme gjør du her.