Danser du ballett, tango eller hiphop? Er du fotograf eller kanskje en ekte sirkusartist? En jury sitter klar på kulturhuset for å høre og se hva du kan tenke deg å bidra med til Drømmekonserten, der ulike kulturuttrykk møtes og skaper magi.

– Den som melder seg på til audition får en fantastisk mulighet til å vise seg frem i byens storstue en lørdag helt i slutten av oktober, forteller styreleder for Harstad Janitsjar, Elin Hartvigsen.

Harstad Janitsjar gleder seg til å akkompagnere.

God tid

Man trenger ikke nødvendigvis ha et ferdig produkt å vise fram på audition. Det handler om å klare å vise sitt talent og de kvalitetene man sitter inne med.

– Det er god tid til å øve inn et ferdig nummer til oktober. Det er likevel viktig at man har tenkt ut eventuelle musikkstykker slik at vår dirigent tidlig kan starte innøving med korpset. I noen tilfeller vil det være behov for å arrangere låtene. Også derfor er det viktig at man har en ide om det ferdige produktet, sier Hartvigsen.

- Meld deg på

Harstad Janitsjar har gjennom årenes løp akkompagnert flinke sangere som Sigvart Dagsland, Jan Werner Danielsen, Trude Cecilie Knutsen og Hildegunn Coucheron.

– Vi har også hatt gleden av å akkompagnere solister som panfløytist Roar Engelberg, klarinettist Putte Wickman, danser Marie Nygård og ikke minst pianist Britt Kristin Fjellstad.

For å komme med i det gode selskap må håpefulle gå inn på harstadjanitsjar.no og melde seg på audition.

– Noen påmeldinger er allerede kommet inn men vi har plass til mange flere. Vi ønsker deltakere i alle aldere og i alle kunstsjangere velkommen, avslutter Elin Hartvigsen i Harstad Janitsjar.