- Hver gang jeg ser Kristian Kristensen spille live, føler jeg at jeg er med på en happening, sier Christer Falck, som fredag kveld var i Nordic Hall og så på artisten han mener har blant Norges beste stemmer.

- Det er spesielt. jeg har jobbet med mange hundre artister i mitt liv, og det er ikke alltid jeg har denne følelsen, sier Falck, som fredag var i Harstad og fulgte Kristensen både på Harstadkonferansen og på konserten samme kveld.

- Jeg blir så sjokka hver gang jeg hører han synge. Jeg har hørt ham mange ganger, og han gjør det like bra hver gang. Det er ikke bare flaks, sier Falck.

- Når det kommer til vokalprestasjoner er han i toppklassen. Det er Jarle Bernhoft, Anneli Drecker, Sidsel Endresen og Kristian. Jeg har ikke skjønne hvem andre som skal rokke ved den topp 4-listen.

Falck har egentlig lagt bort jobbingen med musikkbransjen, og konsentrerer seg nå om bøker og jobben som forlegger.

- Akkurat nå har jeg egentlig lyst å legge bort bøkene og bare jobbe med Kristian, men det går jo ikke. Jeg skal gi ut ti bøker i år, så jeg prøver å hjelpe til så godt jeg kan og knytte ham til de rette folkene, sier Falck.

- Vi har så mange interessenter i alle ledd av platebransjen fra publishing til management - alle har lyst å jobbe med Kristian av de jeg har snakket med, sier Falck, som er overbevist om at dette er en historie det blir en happy ending på.

- Talentet er udiskutabelt, og det ser folk som jobber i bransjen. Så dette er noe av det mest takknemlige jeg har jobbet med siden jeg startet plateselskap i 1994. Hvis ikke dette går bra, da skjønner jeg ingenting, sier Falck,som ble oppmerksom på Kristian Kristensen gjennom et familiemedlem i Harstad, som kjente Kristian.

Falck er også programleder for Robinson, som starter på TV2 i februar. Der har Kristian Kristensen kjenningsmelodien.

- Bare vent. Dette er bare starten, sier Falck med et smil.