I Nordic Hall var det høy partyfaktor, og artisten hadde med seg et solid band som serverte oss de velkjente låtene hans på rekke og rad. Publikum sparte heller ikke på kruttet, og danset, sang og ropte. Spesielt damene på fremste rad var tydelig begeistret over Abel, og ble ekstra i hundre da han tok tak i hendene som ble strakt mot scenen. Sangstjerna nøt det hele med et lurt smil om munnen.

Konserten er i regi av BAKgården, og de har gjort seg flid med å henge opp ekstra lekkert undertøy i anledningen. 51-åringen er en energiklump. Han er over alt, høyt og lavt. Som en apekatt klatrer han oppover høyttalerne for å få tak i et slips som han knyter på seg. Under framførelsen av neste låt går han bort i baren og skaffer seg en halvliter.

Da slageren Will You Be My Lover ble fremført, var publikum i ekstase, og allsangen satt løst i salen. Som ekstranummer fikk vi hans berømte låt, Birmingham Ho. Her kunne artisten også briljere med trommeskills, idet han gyvet løs på en skarptromme. Dette toppet stemninga blant det elleville publikumet, og satte prikken over i-en på en uforglemmelig kveld sammen med Morten Abel.