Etter en 17 års karriere er det tydelig at gruppa vet hva de driver med. Som en selvsikker slange smøg Simone Larsen seg inn på scenen og showet off med sin karakteristiske stemme fra første stund. I tillegg til å tømme lungene sine for sang, var hun heller ikke sparsom på hoftevrikkingen. Hun føler musikken med hele kroppen, og fungerer godt sammen med resten av bandet.

Den norske voksenpopgruppa startet og sluttet konserten med glans. Det i midten ble desto mer uinteressant. Vi hadde ikke hatt vondt av noe annet enn kjærlighetslåter om hjerte og smerte som hørtes noenlunde like ut. Likevel så det ut til at publikum nøt stunden sammen med Simone og co, og mange benyttet anledningen til å svinge seg litt ekstra med sin kjære.

Imidlertid er det verd å nevne at bandet utfører musikk i verdensklasse. Det skal godt gjøres å spille så god musikk som musikerne på scenen briljerte med. Samspillet med de opptredende klaffet godt, og innlevelsen fra Simone satt prikken over i-en. Vi kan bare glede oss til å se henne i Harstad igjen når hun i september skal være årets solist under Swinging Christmas sammen med FMKN.