De 400 som har fått plass på premièreforestillingen har flere ting å glede seg til.

Kinoen har gått sammen med Spaspa by Mikkelborg for å gjøre stas på filmen. Helene Hokland og Kjersti Mikkelborg lover en spesiell kinoopplevelse.

– Dette blir kult. Folk skal føle at de er med på noe spesielt, sier de.

Mikkelborg sier hun får mange spørsmål fra sine kunder i forbindelse med denne kvelden.

– Premièren har vært utsolgt i tre uker, og det er spesielt for Harstad. Folk fra andre byer berømmer oss for det gode samabeidet vi har i sentrum, sier Mikkelborg.

Dette er den tredje og siste filmen i Fifty Shades-serien, basert på E.L. James bøker. Bøkene er solgt i 125 millioner, og de to forrige filmene var den syvende mest sette og den niende mest sette kinofilmen i Norge.

De engasjerte kvinnene samarbeider for tredje gang, og responsen er like stor som ved de tidligere filmene.

– Det å få sitte i en full sal å se denne erotiske godbiten må bare oppleves. Vi er sikker på at alle vil få en uforglemmelig kveld, sier de.

Kjører fra Bardufoss

Mikkelborg forteller at dette er et av flere tiltak for å skape aktivitet i sentrum. Derfor har hun kjøpt billetter til filmen og delt ut til sine kunder.

– Responsen har vært over all forventning. Det kommer folk fra øyene og nabobyene. Jeg synes det er kult at noen kjører fra Bardufoss for å gå på kino i Harstad, sier hun.

Helene Hokland forteller at hun har vært nødt til å sette opp ekstraforestillinger, og førstkommende fredag blir det totalt tre fremvisninger.

– Hele kvelden er satt av til filmen. Det vil si at nærmere 1.000 personer skal inn til sentrum for å se film. Det vil forhåpentligvis dryppe på andre bedrifter i sentrum, sier hun.

Hokland og Mikkelborg håper flere bedrifter hiver seg på og lager aktiviteter rundt denne filmen.

De håper derfor at næringsaktørene gjør sine forberedelser.

– Vi vet at et av utestedene inviterer til after party. Vi skulle ønske flere restauranter og utestedet gjorde noe lignende, sier de.

Dette er den siste filmen i triologien, og om filmen står det at Anastasia og Christian lever en drømmetilværelse etter bryllupet. Men mørke krefter truer, og noen vil hevne seg på Christian, og Anastasia må finne sannheten før de drives fra hverandre.

Vil på kino

Hokland sier kinoen er interessert i å samarbeide med bedrifter som kan øke aktiviteten i sentrum.

– Det at bedrifter engasjerer seg er viktig for den generelle interessen for kinoen. Vi må ikke glemme at kinoen er en viktig bit i arbeidet med å trekke folk til sentrum. Mitt håp er at vi kan få en ny kino med flere saler, for når vi ser på besøkstallene viser de at harstadværingene vil se film på stor skjerm, sier hun.