Eneste skåret i gleden er at man ikke kan åpne pakken før om et år – showet settes nemlig ikke opp før i september 2018.

– Vi har hatt så mange fantastiske opplevelser med Påtryne – og vil gjerne oppleve det igjen sammen med publikum, sier Finn Arve Sørbøe.

– Jeg ville gjerne ha et nytt "Påtrynekick" igjen", sier han.

Sammen med Knut Are Mortensen og Ørjan Haugli presenterte han onsdag planene på en helt ny Påtryneforestilling neste høst.

Får treffe gamle kjente

De tre revyveteranene sier at publikum kan forvente seg helt nytt materiale, men at det vil være en god del godt kjente rollefigurer.

Ifølge de tre så har de gamle traverne som "Trylle", "Kalle", "Svein og Tor (i et ord ...)" absolutt fortjent å bli med i den nye forestillingen.

– Vi har dem med videre fordi vi er glade i dem. Folk vil også ha "det gamle" på samme måte som ingen vil høre på de nye Pink Floyd-låtene, sier Knut Are Mortensen.

Premièren på forestillingen vil være 19. september i 2018 – altså nesten et år inn i fremtiden. Med seg på scenen vil de ha sine faste musikalske makkere – Tore Nergård og Mika Martinussen.

Spikret planene i god tid

Grunnen til at premièredato er satt så langt inn i fremtiden er simpelthen fordi de tre har så inderlig lyst til å sette opp et nytt show at de ikke vil la noe komme i veien for planene.

– Når vi har snakket om dette tidligere så har andre prosjekter kommet i veien. Nå har vi ryddet plass i kalenderen, sier Sørbøe.

Påtryne har ikke laget nytt materiale siden 2008, så det er mye "catching up" som må til for å tilpasse sketsjene til en ny tid.

30 år sammen

Haugli, Sørbøe og Mortensen har stått på samme scene i snart 30 år. Første forestilling de hadde var i 1989.

De føler seg ikke mette på revylivet.

– Vi har det veldig artig i lag, og vi vil møtes og ha det artig sammen med publikum, sier Mortensen.

På turne

Etter at de har spilt i alt seks forestillingen på Kulturhuset skal ensemblet ut på turné.

– Vi har planer om å dra til Finnsnes, Harstad, Narvik, Heggelia og Sortland. Der har vi et publikum, sier Sørbøe.