Ungdommen er fremtiden. Dette sørget de for å minne seg selv og andre om i den store festforestillingen for NUK++ i Harstad kino lørdag.

Der fikk de vist fram hva de har jobbet med den siste uka, både alene og i samarbeid med andre. Det har blant annet vært egne verksteder for dans, låtskriving, hiphop og floorwork, teater, bandcamp og parkour.

Vanskelige spørsmål

Under ett av numrene ramses det opp ting som kan være vanskelig i ungdomstiden. Slik som at man ikke må få for gode karakterer på skolen, da kan man være for kjedelig. Man må ikke være for mye online, da har man ikke noe liv. Vi må elske oss selv, men for all del ikke snakk høyt om det, da er man bare selvgod.

– Vi, vi må være perfekt. Det er ungdomstiden man skal bruke på å finne seg selv. Den gjør deg klar for voksenlivet. Vi er fremtiden proklameres det fra scenekanten.

Samlet avslutning

Avslutningsvis ble alle deltakerne samlet oppe på scenen der de i fellesskap fremførte låten «Taking over» som ar blitt laget på låtskriververkstedet.

Sangen handlet om å være alene i verden og hvordan man skal kunne takle akkurat det.

AVSLUTNINGEN: Årets beste uke, NUK++, ble avsluttet med allsang på scenen i Harstad kino lørdag. Her sang de «Taking over» som ble komponert under låtskriververkstedet. Foto: Steve Nilsen Foto: Steve Nilsen
BYGDESANG: Karl Morten hadde laget en sang på lårskriververkstedet som heter «Bygdesang». Foto: Steve Nilsen
RØFFE RIFF: Ungdommene under fremføring av låten «La det swinge» av Bobbysocks. Foto: Steve Nilsen
BANDCAMP: Johan på piano, Siri på Sax, Kristin på Gitar, Adrian korer. Anastasia på Synth, Vilde på Lidokal og Petter på Bass fremførte en cover av Celina Gomes’ «Love will remember». Foto: Steve Nilsen
PARKOUR: Ungdommene som deltok i parkour-gruppa viste fram vågale triks på scenen i Harstad kulturhus. Foto: Steve Nilsen