Dette skriver kampanje på sin nettside.

– Vi er godt fornøyde med denne starten for «Elven», drama er en sjanger vi ønsker å satse mer på og vi opplever at seerne finner veien til TV3 når vi setter på egenproduserte serier, sier pressesjef Line Vee Hanum i MTG til kampanje.

Fotball

Andre programmer som gikk på TV i går på samme tid var blant annet fotballkampen mellom Manchester United og Rostov som hadde 157.000 seere og «Stian Blipp Show» på TV2 hadde 215.000 seere, skriver Folkebladet.

Sistnevnte hadde 333.000 seere så premieren forrige uke.

«Elven» er en intens thriller fra Nord-Norge, der den kalde krigen aldri helt tok slutt. Serien starter med at en liten jente som leker ved fiktive Djupelv finner rester av et lik.

Tipser

Familien vil ikke innblandes i noe og tipser politiet anonymt, men senere samme dag rømmer jenta hjemmefra og forsvinner på mystisk vis. Den nylig hjemvendte politimannen Thomas Lønnhøiden begynner å etterforske jentas forsvinning og vekker med det farlige krefter som har slumret lenge.

Lønnhøiden hater løgn og hemmeligheter og han nekter å la ting ligge, tross advarsler. Han forsøker å finne ut hva som skjuler seg i traktene rundt elven, men ender opp med å gjøre en fryktelig oppdagelse.

Serien er også tilgjengelig på Viaplay, i tillegg til at den går på torsdager på TV3.