Kari Bremnes har varslet at hun kommer til Harstad med nytt materiale og turnestart i Harstad høsten 2017.

Den populære artisten deltok på Harstad sparebanks jubilemusfest tidligere i høst, og melder nå at hun er klar for Harstad kulturhus igjen til høsten.

Det er noen år siden sist Kari Bremnes sist kom med et album. "Og så kom resten av livet" ble utgitt i 2012, og før det ga hun ut en samleplate i 2010.

Nå kommer det en ny plate i august 2017.

Kari Bremnes debuterte sammen med broren Ola Bremnes sm plateartist i 1980 med utgivelsen "Folk i husan". Dan jobbet Kari Bremnes som journalist i Nationen og etter hvert i Aftenpostens kulturavdeling.

Gjennombruddet som artist kom i 1987, med albumet "Mitt ville hjerte", som også var hennes første soloalbum, hvor hun sang dikt av Tove Ditlevsen, akkompagnert av musikk komponert av Petter Henriksen.

Siden har Kari Bremnes gitt ut en rekke album, både alene og i samarbeid med andre artister. Hun har vunnet en rekke priser og har blant annet mottatt Spellemannprisen tre ganger og vært nominert til ytterligere seks Spellemannpriser.

I en dokumentar på TV 2 høsten 2013 fortalte Bremnes at hun har hatt kreft i 20 år.  I dokumentaren «Dokument 2: Mitt hjerte» (TV2 Sumo)  fortelles det om kreften som sitter i både ryggrad og lever, og at det er en sykdom i immunsystemet, som er vanskelig å oppdage, men den setter ikke ned livsfunksjonen.

Lørdag 23. september er hun klar med turnepremiere i Harstad.