Kurt Henning Myhre er ansvarlig for at uteplassen har et godt tilbud på underholdningsfronten.

–Jeg har jo vært 25 år på andre siden av bordet som musiker, så det har vært veldig lærerikt og interessant å skulle skape et godt publikums- og live-tilbud som arrangør, sier Myhre.

Fire dager

Nordlændingen holder nå åpent fire dager i uka - etter først å ha prøvd seg på fem.

–Vi har klart å skape et godt karaoketilbud på onsdager; der det tidvis er lørdagsstemning her. Så det har vi lyktes med. Nå skal vi også starte med quiz. I helgene har vi satset på konserter, noe vi også skal gjøre i fremtiden.

Forskjell

Noe av det som Myhre har fått erfare, er at sommeren er en rolig tid i Harstad.

– To av de seks helgene var gode, så det er helt klart at sommeren i Harstad er nedpå. Og i festspilluka drukner vi litt i den store bildet, så vi håper vi på sikt kan bli en del av festspillprogrammet.

Plumbo og Leikvoll

Til jubileumshelga 9. og 10. august har han hentet inn bandet Plumbo, som skal opptre i teltet. Ove Schei er oppvarmer.

Lørdag er det standup med Thomas Leikvoll. Der blir det før-premiere på showet ”For gammel til å dø ung”, etterfulgt av Ove Schei.

–Etter at vi oppgraderte, har vi fått mange gode tilbakemeldinger, både fra publikum og artister. Og med teltet ute, har vi god plass til mange.

Festivaler

I løpet av høsten blir det to større satsinger på Nordlændingen.

– Vi lager en minifestival den 23. og 24. september, der bare lokale band opptrer, både ute og inne. Midt i oktober arrangerer vi øl-festival igjen. Vi har flyttet den, og håper været holder. Hvis ikke så er det bare å skru opp varmen, sier Myhre med et smil.