Harstad: Espen Fernando, Karoline, Emma Noor og Thea Floer Kulseng var alle konkurrenter i 2015-utgaven av MGPjr-finalen, hvor Thea fikk flest stemmer og stakk av med seieren med låten ”Du gjør mæ så glad”. Harstad-sangeren ble barnestjerne over natten. Lørdag 20. august entrer alle fire Bakgården, i regi av MGPjrs sommerturné.

– Jeg gleder meg. Harstad-publikummet er det beste publikummet, og det la jeg spesielt merke til under juleturneen. Jeg har skrytt en del av dem til Espen, Karoline og Emma, og jeg gleder meg til å vise frem Harstad-publikummet en gang til, sier Floer Kulseng.

Sammensveiset gjeng

– Jeg synes vi har blitt en fin gjeng, og at vi passer godt sammen. Det er kjempegøy å gå på scenen sammen. Under juleturneen ble det mange konserter, og det har også blitt noen stopp under sommerturneen. Vi har blitt flinke sammen på scenen, og derfor gleder jeg meg til å lage show, sier Thea.

Billettene er allerede utsolgt, og Floer Kulseng lover at publikum blir å få mye igjen for pengene.

– Konserten blir helt fantastisk, for det blir masse energi og show på scenen. At konserten er utsolgt er veldig bra. Jeg synes det er riktig av Bakgården å satse på en egen familiekonsert, sier hun.

Gleder seg

For hovedpersonen selv har det blitt mange konserter. Å vinne Norges største sangkonkurranse for barn har en pris, men Thea nyter artistlivet.

– For meg har det vært en god opplevelse å vinne MGPjr, for jeg trives godt med mye reising og konsertopptredener. Å reise rundt og synge er jo nesten ferie. Jeg har blitt ordentlig selvsikker på scenen nå, og synes det er veldig gøy å opptre. Opplevelsene jeg har fått det siste året er jeg takknemlig for, sier hun.

Signerer autografer

Det er likevel en ting hun aldri blir helt vant til, nemlig fanskaren hun har fått.

– Da jeg deltok med SOIF i Norway Cup hørte jeg sangen min da vi gikk forbi en fotballbane, og det syntes jeg var litt morsomt, men samtidig litt rart. Å gi noen autografen min er fortsatt en surrealistisk opplevelse. Det er fortsatt litt uvirkelig for meg at mange vet hvem jeg er og vil ta bilde med meg, for jeg føler meg ikke som en kjendis, sier Thea.

Autografer blir det mange av, også i Harstad. Ikke bare fra Thea, men også fra Espen, Karoline og Emma, de tre andre MGPjr-finalistene som entrer Bakgården 20. august.