Fire låter utgjør EP-en som ble tilgjengelig via digitale kanaler sist fredag. Marie Vangen står fram som en vokalist og låtskriver i særklasse. Albumet følger opp singelen «Mother Song» fra januar i år, som fikk svært god mottakelse.

– Når Marie Vangen synger er det ikke lett å forstå at hun har viet størsteparten av sitt voksne liv til en jusskarriere, både som dommer og som doktorgradsstipendiat i strafferett. Hennes vokal og historiefortelling er sjeldent nær, engasjerende og direkte, og vi inviteres inn i et varmt og melodisk univers hvor hun har fått med seg et ordentlig stjernelag, skriver Finito Bacalao Records i en pressemelding.

På EP-en har hun med seg flere av de mest aktuelle musikerne i Norge i dag, kjent fra blant annet Mari Boine Band, Vamp og Jonas Fjeld Band.

– Musikken kan bringe assosiasjoner til artister som Kari Bremnes, Sting og Sidsel Endresen, og kjennetegnes av en vokalist med karakter, og sterke, personlige tekster som er fylt av både humor og dypt alvor, heter det fra Finito Bacalao Records.