Først litt om det spillet jeg har brukt mer tid på enn noe annet i år: The Division. Det er heller ikke så mange spill som har fått så mye kjeft i 2016. Lite innhold etter at du er ferdig med hovedhistorien, programmeringsfeil, repetitive oppgaver og overkraftige fiender som tar knekken på deg. Likevel har jeg spilt videre.

Klassikeren er endelig tilbake Etter 20 år har vi endelig fått en god oppfølger. Doom er tilbake.

Solid i bunn

Det å løpe rundt, skyte på fiender og jakten på nytt utstyr er grunnfjellet av The Division. Du er agent for det gode i New York, og kan sammen med tre andre venner spille mot datamaskinen eller andre mennesker i en egen sone. Når du får kontrollene i fingrene, er det lite som er så gøy som å ta dekning bak biler og hushjørner. Du kaster ut varmesøkende bomber eller et selvdrevet gevær som distraherer og aktiverer en puls som identifiserer alle fiender og markerer dem.

Det er mange måter å spille på: Kanskje vil du være snikskytteren som står langt unna, eller være healeren med masse liv som kan støtte opp om de som fokuserer på ildkraft og styrke.

Årets vakreste eventyr Herregud så pent det er. Uncharted-seriens avslutning var verdt ventetiden.

Variasjon

Denne uken kom versjon 1.2 av spillet og samtidig løsningen på mange av problemene som har gjort at mange har gått lei av spillet. Du får nå mye mer, og bedre utstyr. En del av New York der du barker sammen med andre spillere lar nå de med dårligere utstyr spille mot hverandre - uten å hele tiden bli utsatt for de som har høyeste level.

Det eneste som er negativt er at det også har kommet mange nye feil i koden i den nye oppdateringen. Mest sannsynlig ordnes dette raskt - det sier i alle fall utgiveren.

Tross dette digger jeg å spille i apokalypse-New York, og har ikke tenkt å slutte med det første.

Ikke interessert?

Uncharted 4 er årets hittil vakreste spill og har en historie og karakterer som overgår det meste

Kun skyting? Doom har gjenoppstått og er helt fantastisk