Vil du være Harstads Cosette?

Marita Havaas Olsen, korkonsulent i Norges Korforbund Nord, med Lille Cosette.

I forbindelse med prosjektet Musicals in Concert søker Norges Korforbund Nord etter en ung jente i alderen 8-11 år som kan synge Castle on a Cloud på engelsk fra Les Miserables under konserten i Harstad Kulturhus søndag. 6. mars.

- Vi søker en uredd og trygg jente som elsker og synge og som er trygg og rolig på scenen. Det er en stor fordel om hun har sangerfaring og solisterfaring fra før, sier Marita Havaas Olsen, korkonsulent i Norges Korforbund Nord.

Lille Cosette (datteren til Fantine) blir i stykket bortplassert som liten til vertshusholderne Thénardier. Her lever hun et hardt liv og drømmer om et bedre liv. Når moren dør bli hun adoptert av Jean Valjean.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Hugo Stokkan:

Deler låtene etter å ha holdt lav profil i 40 år

Nå vil han dele noen av sine 120 låter med publikum.

Ørjan Amundsen når nytt publikum:

Kjøpesenterkunstneren

I løpet av filmfestivalen Amiff får den som frekventerer kjøpesentrene i byen en kunstopplevelse få andre er forunt.

Eva har polypp på stemmebåndet, må flytte konsert

- Ikke veldig dramatisk i seg selv, og kanskje ikke det verste i verden, men absolutt det verste i min verden, sier Eva Weel Skram.

Konsert med Ervik storband:

Skal løfte taket

Førstkommende lørdag håper Ervik storband å fylle gymsalen på ervikskolen når resultatet av et samarbeid med en jazztrompetist skal presenteres for Harstad-publikummet.

Penger til to harstadkorps:

Fikk 70.000 kroner

I forbindelse med Musikkorpsenes år i 2018 har Norges Musikkorps Forbund delt ut midler til lokale korps sine egne jubileumsprosjekter. To harstadkorps har fått midler.

Amiff 2017 åpnet:

Knut Andersen på filmfestival:

Nyter film i fødebyen

Heggenelever valgte bort filmfestivalen i Tromsø:

Støtter Amiff i Harstad