Etter tilbakemeldingene å dømme, klarer bandet Brit Floyd det svært så godt. I Bodø solgte de fullt hus i løpet av et kvarter, og det måtte ekstrakonsert til for å møte etterspørselen.

Snart utsolgt

I Harstad var det torsdag enda noen billetter igjen - men når bandet går på fredag kveld i storsalen, vil det så og si være fullt hus.

Publikum får oppleve ni scenemusikere, et stort lyd- og lysshow og musikk som spenner over hele Pink Floyds kariere.

Brit Floyd markerer med denne turneen, som kun er innom Bodø og Harstad så langt nord, at det i år er 50 år siden Pink Floyds første offisielle konsert.

Generasjonsband

Til Avisa Nordland sier vokalist og gitarist Damian Darlington at Pink Floyd er et av verdens største band gjennom tidene, og de er like populær i dag som den gang da. Det er ikke veldig mange band som klarer seg gjennom generasjoner, men dette er nettopp et generasjonsband.

Det er nok forklaringen på at bandet selger fulle hus over hele landet på denne turneen. Siden starten i 2011 har det britisk/australske bandet solgt godt over en million billetter.

Space & Time World Tour er bandets mest ambisiøse forestilling så langt, med et spektakulært lys-show og en enda større sceneproduksjon enn tidligere års turnéer.

Den nye forestillingen inkluderer musikk fra alle Pink Floyd sine mestselgende album, inkludert The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall og The Division Bell pluss en drøss andre musikalske overraskelser i beste Pink Floyd-tradisjon. Og som originalene - holder også Brit Floyd lange konserter. Denne varer i tre timer.

hyllest: Brit Floyd spiller Pink Floyd så tett opp til originalen som det er mulig å komme. Ni scenemusikere, stort lyd- og lysshow og 11 bak scenen skal sørge for at konsertopplevelsen blir nesren som å være på en Pink Floyd-konsert.