Så var cup-eventyret for Thomas Kind Bendiksen og TIL over for denne gang etter å ha tapt 1-2 hjemme for færøyske Vikingur.

Etter å ha spilt uavgjort 0-0 i første kamp i 2. kvalifiseringsrunde, trengte bare TIL å vinne med ett mål i kveldens kamp.

Det skjedde ikke. Med Kind Bendiksen på benken fra start slet TIL med et defensivt færøysk lag. Verre ble det da Jonas Johansen ble utvist etter 42. minutter spill.

Kind Bendiksen kom inn i pausen, og sju minutter ut i andre omgang scoret midtstopper Simen Wangberg for TIL.

Laget fra Færøyene ga seg ikke og scoret likegodt to ganger uten av TIL klarte å komme tilbake i kampen. Dermed må Kind Bendiksen og TIL se resten av Europa League på tv fra høsten av.