Tross press fra Norge siste halvdel av andre omgang, klarte ikke de norske jentene å få ballen i mål.

Det nærmeste Norge kom mål var et frispark fra Sund Walsøe mot slutten av kampen. Fra cirka 20 meter skrudde hun ballen rundt muren, men dessverre for Sund Walsøe og Norge strøk ballen like utenfor venstre kryss.

Walsøe spilte en god kamp i midtforsvaret til Norge, men kunne ikke hindre spansk scoring i det 71. minutt. De spanske jentene doblet dessuten ledelsen fire minutter på overtid av kampen, og vant ikke helt ufortjent 2-0.

Dermed må Sund Walsøe og resten av J19-laget se finalen på Ulevåll fra tribuneplass.

Den andre semifinalen mellom Irland og Nederland endte med 4-0-seier til Nederland. Finalen søndag mellom Spania - Nederland går direkte på Eurosport kl 18:00.