– Vi håper å åpne midten av mai, sier Håkon Vahl, som ble kontaktet av Sverre Utvåg i Nordic. Han lurte på om Mat av Vahl kunne hjelpe til.

– Nordic er medeier i Mat av Vahl, så det var naturlig å komme til oss, sier Vahl. – Og det var forsåvidt nautrlig å gjøre det til et "av Vahl" etablissement.

Millibar skifter navn til Smak av Vahl.

– Da vi åpenet Mat av Vahl var ideen at det skulle bli kalt Mat på folkemunne. Men så ble det "av Vahl". De andre navnene har vært enkle, men denne brukte jeg litt mer tid på, og det ble Smak av Vahl.

– Vi skal spisse tilbudet som er der. Det blir enkel mat, med tre hovedelementer i lunsjmenyen: Sandwich, toast og suppe.

– I tillegg er det de vanlige kafetingene og mulighet for take away. Vi ser jo at mange handler kaffe andre steder, og at mange ikke kjenner til muligheten til å stikke innom Millibar for å kjøpe med seg mat. Så det vil vi satse på.

– I tillegg setter vi fokus på cocktail på kveldstid. Det skal bli en cocktail-bar både for hotellgjester og folk utenfra. Det skal være naturlig å stikke innom Smak av Vahl. Et naturlig møtepunkt. Så harstadfolk må bruke oss, avslutter Håkon Vahl.