- Det skal ikke være sånn at du må sykle Tour de France for å sikre deg gul ledertrøye. Nå er det nok. Det gule forkleet skal på en nordlending, sa Camilla Johansen i starten av søndagens program.

Hun holdt det hun lovet. Dommerne, både voksne som barn, elsket barneselskapskaka som Johansen først disket opp. Deretter ble hun også kåret som en av de aller beste da hun lagde sjokoladefondant.

Også i tidligere program har dommerne likt Johansens arbeid.

- Vinner du hele greia?

- Det kan jeg ikke røpe, men jeg er ikke med for å delta, men å vinne, sier Johansen da HT fikk besøk av mesterbakeren mandag formiddag.

- Hva er de største utfordringene med å være med på Hele Norge baker?

- Det er å begeistre dommerne og samtidig få alt rett teknisk. Man må utfordre seg selv hele tiden, sier hun.

Til daglig er 35-åringen blomsterdekoratør og daglig lederfor Hjerterdame i Bertheusgården. Søndag kunne du se henne gå til topps da sjokolade var stikkordet for konkurransen. Sjokoladefondant og sjokoladekake fikset Johansen uten problemer, men det er langt fra enkelt å nå til topps, sier Johansen.

- Det er mange faktorer som spiller inn. Da vi jobbet med sjokoladen var det rundt 26 grader i teltet.

Programmet ble spilt inn i mai i fjor i løpet av to uker.

- Vi havnet i en boble, men det var en utrolig artig opplevelse.

Ved siden av å jobbe hos Hjerterdame drifter Johansen i tillegg matbloggen Bakerinnen.no.

- Hva er drømmen?

- Det er å få eget bakeri. Det skal hete Bakerinnen.