Innebandy, 1.divisjon herrer:Alta IBK - Harstad IBK 3 - 4 (1-0)(1-1)(1-3)

Harstad IBK vant det andre av helgas innebandy-oppgjør i Alta mot nettopp Alta IBK med 4-3. Etter ettmåls-tapet i går måtte Harstads gutter revansjere seg for å kunne feste grepet om seriemesterskapet.

Kampen startet likevel i Harstads disfavør, med ei tidlig Alta-scoring. HIBK reduserte sju minutter ut i andre periode ved Stein Vegard L. Dahl etter at hjemmelaget først hadde økt til 2-0. De drøyt 40 tilskuerne i BUL-hallen hadde ikke rukket å få satt seg etter pausen før Espen Myrvang scoret to i begynnelsen av siste periode.

Kampen var preget av mange utvisninger, spesielt til Alta IBK, som pådro seg hele sju to-minuttere. I tillegg ble Altas Anton Åkerstrøm tildelt kampstraff etter sin tredje to-minutter.Toms Kirmuz satte inn seiersmålet minuttet etter at hjemmelaget hadde utlignet.