(Klepp - Medkila 0-1).  Medkila skapte lite, men scoret ett mål. Dermed tok Medkila-jentene med seg tre poeng hjem fra Jæren. Dermed er Harstad-laget oppe på en andreplass på tabellen. De har vunnet tre av fire kamper, og står med ni poeng etter fire runder. Torsdag kommer topplaget LSK Kvinner til byen

Les mer om kampen mot Klepp i Harstad Tidende mandag.

Kampen er slutt.

90 min: Det legges til tre minutter.

87 min: Lise Lotte Øwre inn. Viktoria Ludvigsen går ut.

82 min: Innoverskrudd corner fra Klepp,som Ashley Thompson klarerer.

79 min: Bytte Medkila. Cesilie Andreassen ut. Mette Skau inn.

77 min: Frispark Klepp. Avslutningen går høyt over mål.

75 min: Fortsatt jevnspilt, men sjansefattig kamp på Klepp.

65 min: Kampen har jvenet seg ut. Medkila er mye mer med i spillet etter scoringen.

59 min: Medkila kontrer. Cesilie Andreassen skrår inn, slår ballen til Elisabeth Jeppesen, som stusser videre til Keara Thompson, som sender Medkila i ledelsen. Det er 1-0 til Medkila.

52 min: Frispark Klepp fra høyre. Men til side for mål.

51 min: Stor Klepp-sjanse. Ashley slår til corner.

2. omgang har startet på Klepp.

Etter 1. omgang: - Klepp best mot slitne Medkila-jenter. Harstad-laget må opp et hakk for å ta poeng, sier Stein Nilsen, assistent-trener for Medkila etter at første omgang er unnagjort.

45 min: Klepp får corner. Ashley holder ballen.

35 min:  Medkila frispark ved cornerflagget. Klepp avklarte.

34 min: Medkila skyter over.

20 min: Klepp har fortsatt ballen mest. Men produserer ingen store sjanser.

10 min: Klepp har vært best de første ti minuttene, men uten å skape de store sjansene.

Kampen på Klepp har startet. Ingen større sjanser til nå.

Klepp - Medkila 1-0 (0-0).

Mål: 0-1 Keara Thompson (59).