Sjakk matt på 14 sekunder

Her setter sjakksensasjonen Peter Flermoen programlederne i Flyt sjakk matt - og det på kun 14 sekunder.

Det unge sjakktalentet har nylig vært Montenegro for å spille sjakk-EM for ungdom. Der skaffet han seg en meget sterk 6. plass. Det er forøvrig den samme plasseringen genierklærte Magnus Carlsen i sin tid oppnådde.

Programlederne Ragnhild Mørch Lind og Marie Fæster Tønnesen i TV Hålogalands programserie for ungdom, Flyt , har tidligere truffet Peter. Det skjedde i vår, etter at han hadde blitt nordisk mester i sin klasse.

Møtet skjedde på en av Peters treningskvelder. Og i tillegg til å snakke om sjakk, benyttet jentene anledningen til et parti mot sjakkmesteren.Jentene på 18 år, til sammen 36, i kamp mot en gutt på 12. Det måtte vel bli rått parti, var jentenes utgangspunkt.Og rått parti ble det, men ikke slik jentene hadde tenkt seg. De ble satt sjakk matt på kun 14 sekunder.Her ser du intervjuet med Peter Flermoen og det råe partiet.Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

– Viste Smokey and the Bandit to ganger i uka

Vidar Eliassen, bosatt i Hadsel, var første mann ut under helgas Stand up Harstad.

– Drømmen er å lage en tv-serie i Vesterålen

Film og serieprodusent Lasse Greve Alsos fra Stokmarknes opplever stor suksess om dagen med serien «Monster», som starter på NRK i midten av oktober.

Gangbru pyntet med banner for NM-helten

Gangbrua ved Ford i Kanebogen er pyntet med plakater, banner og fakler for NM-helten.

Allsang for etterlengtet hus

12 års ventetid er over. I går fikk endelig barn og deres familier sitt eget hus midt i sentrum. Ikke rart ordføreren sang av glede da hun åpnet huset.

Henning Solberg er imponert over Jonas Dalseth Jacobsens NM-gull:

Storskryt fra rally-profil

– Jonas Dalseth Jacobsen er et jævlig stort talent!

Gangbru pyntet med banner for NM-helten

Gangbrua ved Ford i Kanebogen er pyntet med plakater, banner og fakler for NM-helten.