HIL spiller med Adrian Nystø Mikkelsen i mål. Forsvar Simon Johansen, Marcus Ursin Ingebrigtsen, Robin Lorentzen og Jan Hugo Simonsen. Midtbanen: Nyemah Brownell, Magnus Kjellseth, David Johansen, Kristian Ellefsen og Thomas Skoglund Windstad. På topp Frank Balteskard.

Dommer er Michael Wikestad Pedersen, Landsås

4 min: Første sjanse i kampen. HIL har frispark på 20 meter. Skoglund Windstad skrur ballen over muren. Mjølners keeper i full strekk og får slått til corner. Resultatløst hjørnespark.

HIL har overtaket de første seks minuttene.

10 min: HIL triller ball. Mjølner ligger kompakt på egen banehalvdel og venter på brudd og kontringer. Gjestene har til gode å angripe så langt i kampen.

14 min: Mjølner forsøker et angrep. Kommer fram på høyresiden. Skusles bort med et innlegg bak mål.

17 min: Dobbeltsjanse for Mjølner. Nystø Mikkelsen må ut på 25 meter for å berge midtstopperne, som stopper opp og lar en Mjølner-spiller komme fri mot målvakten. Får klarert, men Mjølne gjenvinner ballen og får skutt mot det forlatte målet. Ballen smeller i tverrligger.

20 min: Mjølner har fått et bedre tak på eget spill. Kontrer og er farlige, men Simonsen får beinet bort ballen.

Halvspilt omgang. Jevnt så langt. En stor sjanse til hvert av lagene.

28 min: Stillingskrig og sjansefattig. Gult kort: Hans Anders Schjelderup, Mjølner for munnbruk.

31 min: Frispark til HIL. Slås gjennom feltet. Lengst bak venter Ursin Ingebrigtsen som header. Ballen lander på nettaket.

32 min: Mjølner stormer i angrep og får skutt. Nystø Mikkelsen kjapt nede og slår ballen til corner.

Det er temperatur på matta. Det klinkes til i dueller og dommeren får protester uansett hva som dømmes. Prestisje står på spill i denne treningskampen.

43 min: HIL kommer til innlegg fra høyre. Midt foran mål er Skoglund Windstad, som kaster seg fram. Treffer feil og avslutningen ser mer ut som en forsvarsspillers klarering.

PAUSE: 0-0

2. omgang er i gang. HIL starter med samme mannskap som i første omgang.

47 min: HIL klamrer seg fast til Mjølners 16-meter. Brownell får skutt, men litt for høyt og litt for langt ut. Omgangens første sjanse.

49 min: Et innlegg Ingebrigtsen headet inn foran mål endte med at Windstad satte ballen i nettet, men det ble vinket for offside på Ursin Ingebrigtsen.

50 min: Windstad til skudd. Målvakt redder enkelt.

55 min: Mjølner bryter på HILs banehalvdel. Kaster bort muligheten med et svakt langskudd. Ballen triller rolig inn til keeper.

58 min: Bytte på HIL. Ut Frank Balteskard Inn Kristoffer Moss

59 min: Skudd en meter over Mjølners mål.

60 min: Nytt HIL-forsøk. David Johansen skyter i tverrligger.

62 min: Gult kort til David Johansen for å ha sparket bort ballen.

69 min: HIL-bytte: Ut: Thomas Skoglund Windstad Inn Eirik Risbøl

Gult kort: Marcus Ursin Ingebrigtsen, HIL, for kommentering av dommeravgjørelse der et "herregud" ble dråpen.

70 min: To langskudd på kort tid fra HIL. Begge gikk over.

71 min: Lorentzen berger HIL med ei lang tå i siste liten. Der kunne Mjølner ha kommet alene mot målvakten.

74 min: HIL står høyt med mange spillere og vinner ballen. Moss får skutt. Keeper kaster seg og redder.

78 min: HIL har kommandoen og jakter mål. Mjølner er godt befolket og gjør det vanskelig.

80 min: Langskudd fra Mjølner. Nystø Mikkelsen bokser ballen til corner.

85 min: Brownell kriger og vinner ballen. Moss spilles fri. Det blir en tøff duell med målvakten, som redder og blir liggende etter smellen.

86 min: 0-1 Mathias Nicoalisen. Mjølner angriper på høyresiden. Ballen sendes lavt foran mål. Nicolaisen er alene midt foran og har en enkel styringsjobb.

90 min: Gult kort til Robin Lorentzen, HIL. Han sparket ned en motspiller for å hindre målsjanse.