Planlegger folkehelseuka

Unn-Kristin Laberg Foto: Morten I. Jensen

Evenes kommune inviterer torsdag til møte om folkehelseuka i slutten av april.

Evenes kommune ble folkehelsekommune i fjor. Kommunen har folkehelseuka som en årlig markering og forberedelsene til årets utgave er godt i gang. Lag og foreninger, skoler, barnehager, sykehjem, helse og omsorgstjenester, bedrifter og mange flere er invitert til å være med på markeringen.

Denne spesielle uka er en synliggjøring av de tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøet - ei uke fylt av arrangementer.

Blant ideene til arrangementer er fjellturer, yoga i det fri, gågruppe ved Strandvannet, dansekurs og kultursti. Men selv om arrangementskomiteen har mange forslag, er de sikre på at befolkningen har flere ideer.

Torsdag ettermiddag inviteres alle som ønsker å bidra med deltakelse under folkehelseuka til et fellesmøte på rådhuset. Der får man mer informasjon, kan være med på tankeutveksling og idemyldring.

Både Nordland fylkeskommune og kommunen frister med tilskudd til tiltak, arrangementer og prosjekter innenfor områdene folkehelse og friluftsliv.

– Vi tar imot ideer og innspill og hjelper gjerne, og håper dere har lyst å være med, sier Per-Kåre Holdal, Unn-Kristin Laberg og Renate Skredlund i arrangementskomiteen.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

130 år - 130 historier

Tyskeren som elsker Harstad (og sjokolade)

Møt Bernd Kossman.

Dette vil fylkestinget i Troms at det nye fylket skal hete

Fylkestinget i Troms har samlet seg om et navn for den nye regionen i nord mot fem stemmer.

Amerikanske marinesoldater kan komme til Indre Troms i vinter

De første soldatene fra den amerikanske marinen kan stasjoneres i indre Troms i vinter, opplyser sjefen for den norske Hæren.

- Russiske styrker trente på å invadere Svalbard

- Feilaktige spekulasjoner, svarer Forsvaret.

Amiff 2017 åpnet:

Knut Andersen på filmfestival:

Nyter film i fødebyen

Heggenelever valgte bort filmfestivalen i Tromsø:

Støtter Amiff i Harstad