Dag-Otto stakk fra frokostregningen – nå har hotellet tatt grep

VELKOMMEN: Slik ønsker Scandic Ishavshotell Dag-Otto Lauritzen (innfelt) velkommen til Tromsø. Foto: Privat / Odd Leif Andreassen, Harstad Tidende

Nå trenger iallfall ikke Dag-Otto Lauritzen å tenke på frokostregningen.

Til helgen kommer Arctic Race of Norway til Tromsø. I den anledning besøker også Dag-Otto Lauritzen byen, men sykkeleksperten har hatt en «uheldig» opplevelse da han var i Tromsø tidligere.

For under innspillingen av «På tur med Dag-Otto» skulle han og Kristian Ødegård snike til seg en frokost på Scandic Ishavshotell. Lauritzen ble tatt på fersken og måtte rømme fra hotellet. Dette skriver avisa iTromsø.

Nå ønsker derimot Ishavshotellet sykkeleksperten velkommen ved å tilby han gratis frokost. På taket av hotellet har de ansatte laget en plakat hvor det står «Nå spanderer vi frokost Dag-Otto».

– Nå er han jo tilbake og vi var litt redde for at han skulle føle ubehag med å komme hit på grunn av den episoden, så vi tenkte at vi skulle skape fred med ham og vise at han har ingenting å frykte, forteller Johanne Christine Henriksen, salgsdirektør i Scandic Ishavshotell.

LES OGSÅ: Tror på rekordstor sykkelfest for barn

Avtalt spill

Det Lauritzen ikke visste i forkant var at TV-teamet og hotellet hadde planlagt scenarioet på forhånd.

– Jeg vet ikke om han har fått vite i etterkant at det hele var koordinert. Vi er opptatt av at folk skal betale for seg, og det er kjent at folk vil ha en litt bedre frokost til for eksempel en spesiell anledning, sier Henriksen.

– Tror du han takker ja til tilbudet deres?

– Jeg kan ikke tenke meg noe annet. Dag-Otto er en omgjengelig og flott fyr. Dersom han får beskjeden så har jeg stor tro på at han tar turen innom. Han har iallfall ingenting å være redd for.

LES OGSÅ: Her er de fem beste plassene å se Arctic Race of Norway (for abonnenter)

– Tromsø kan lage fest

Fra hotellets side ser de fram til Arctic Race-helgen.

– Det er et kjempestort engasjement i byen og for hver dag som går så koker det mer. Det er både ryttere og delegater som skal bo her, og alle de ansatte går med Arctic Race-tanker. Jeg håper tromsøværingene kjenner sin besøkelsestid. Vi kan det å lage folkefest, det ser vi bare på festivalene vi har i byen, sier Henriksen.

Dag-Otto Lauritzen har ikke ønsket å gi en kommentar til iTromsø om denne saken.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

130 år - 130 historier:

Fikk tilbud om å bli proff

Han startet sin karriere på HIL. Nå er han tilbake.

Influensatoppen nærmer seg – mange vil bli syke i julen

Influensasmitten vil øke inn mot jul, men det store utbruddet kommer trolig en gang etter nyttår, ifølge Folkehelseinstituttet. 

Julehilsen fra torget

Se hvem som sendte julehilsen.

Går hardt ut mot partiet han har støttet i 50 år:

Har meldt seg ut av Venstre: – Selger sjelen sin for noen sølvpenger

Bård Borch Michalsen er en av mange Venstre-politikere som nå melder seg ut av partiet. – Frp og Venstre er to partier som overhodet ikke bør gifte seg, sier han til VOL.

– Noen tror fettet blir borte når det går i vasken

Høytida er også høysesong for fet mat, men du bør tenke deg om før du slår ribbefettet i vasken eller i do.

– Åsegarden er perfekt for flerbruk

Lanserer idé om nytt lokalt Idretts-Mekka

– Idretten er utålmodig

Idrettsrådet ber Harstad kommune om å få opp farten.