Turnforeningen lyktes helt og fullt i klasse junior mix tumbling. Her sørget Emilie Hellem, Sofie Dons-Hansen, Emma Valør Nordeng, Sivert Richardsen, Amanda Tennbakk Micheeff og Ellinor Tennbakk Micheeff for å gå helt til topps i sterk konkurranse med en rekke andre turnforeninger.

- Det var hard konkurranse under det nordnorske mesterskapet. Foreninger som Hammerfest, Bodø og Tromsø hadde alle sterke lag. Å klare å gå til topps her var virkelig en sterk prestasjon. Og det smakte godt med dette gullet, sier trener i Harstad Turnforening, Rolf Micheeff.

På forhånd var det kanskje knyttet aller størst forhåpninger til at laget fra byens turforening skulle klare å forsvare sitt gull fra i fjor innenfor trampett.

- Men tre av våre jenter var dessverre uheldige med sine rotasjoner. Det er sånn som kan skje. Derfor ble de henvist til fjerdeplassen i denne disiplinen i år, sier Micheeff.

Han understreker også at rekrutteringen til konkurranseturningen ser ut til  å være sikret.

- Vi hadde med tre rekruttlag i konkurransen. De kom hjem med to fjerde- og en femteplass under årets konkurranser. En veldig god prestasjon, sier Micheeff.

Neste sesong blir sammensetningen blant turnerne annerledes.

- Den nåværende gruppa blir da delt opp. For første gang i historien satser vi da på å stille et seniorlag innenfor konkurranseturn, sier Micheeff.