Det opplyser ordfører Dag Sigurd Brustind i forkant av åpningen i Hamnvik torsdag,

Skolen er koblet til Kulturhuset og har gjennomgående universell utforming. Dette innebærer at også bibliotek, svømmehall, idrettshall og kantine finnes under samme tak. Dette blir en 1-10 skole med alt på ett plan i tillegg til supre uteområder.

- Før jul ble det gjennomført de siste forberedelser og lærerne fikk opplæring på blant annet Smart Bord. Skolen har det absolutt siste innen teknologi for å drive undervisning og vil derfor bli en skole for fremtiden. Er du elev eller lærer i Ibestad vil du få det beste som kan tilbys, sa Brustind før nyåret.

Torsdag denne uke er det duket for den offisielle åpningen av kommunens nye storstue for alle generasjoner.

På formiddagen er det lunsj for gjester i Kulturhuset. Deretter får gjestene omvisning på skolen.

Klokken ett på formiddagen er det offisiell åpning av Ibestad skole ved stortingsrepresentant og kommende fylkesmann i Troms, Elisabeth Aspaker. Brustind opplyser at det fra åpningen og fem timer fremover vil være åpen dag for alle som vil se nyskolen.

PS: Gjester som kommer med fergen kan benytte avgangen fra Stangnes klokken 0915 med retur enten klokken 1530 eller 1700, opplyser ordfører Brustind.

SKOLE: I disse dager gjennomføres de siste forberedelser og lærerne får opplæring på blant annet Smart Bord. Foto: Ibestad kommune