Han er enig i at det ikke var stort å gjøre med scoringen da Follo reduserte sju minutter før slutt. Men da ballen blir liggende på 16-meteren i siste spilleminutt, mener han at det ikke er en situasjon som Harstad skal komme i.

- Lagets førsteforsvarere burde ha kommet ut på skytteren og forstyrret han så han ikke får fyre ballen i vinkelen. Når det står om såpass mye, så må man også ofre alt for å ta hjem seieren, sier Ursin Ingebrigtsen.

Forsvareren, som hamret HIL opp i 2-0-ledelse 17 minutter før full tid, mener at det fortsatt er håp for laget som per dags dato ligger på niendeplass, fire poeng bak Kjelsås på trygg grunn.

- Jeg har troen på denne gjengen. Mulighetene er der. Vi har troen på denne gjengen. Den kollektive innsatsen er meget god. Vi er bare ikke med på to situasjoner i dag. Da blir vi også straffet, mener Ursin Ingebrigtsen.

Han får også støtte fra målscorer Knut-Jørgen Evensen.

- Det er vanskelig å beskrive hvor bittert dette er. Det er sjelden at man opplever slike situasjoner imot seg, sier Evensen om reduseringen som omtales som en kunstscoring fra Follos side. Utligningen så han fra innbytterbenken.

Han fikk også æren av å score sitt første mål i HIL-drakten ved å sende HIL i føringen etter 12 spilte minutter.

- Jeg fikk ballen på lengste stolpe etter et legg i fra Kjella. (Magnus Kjelseth, red. anm.) Så prøver jeg på å sette ballen i lengste hjørne, men treffer sleivete. Derfor tror jeg at ballen til slutt havner i korthjørnet, sier Evensen om målet.