Hun fikk en pasning lagt ut 45 grader i boksen fra dørlinja, og satte ballen sikkert i nota etter ett kvarters spill. Det har ifølge iTromsøs journalist på kampen,. Jørund Wessel Carlsen ikke vært noe å si på.

- Divisjonsforskjellen merkes veldig godt. Foreløpig er det bare ett lag på banen. Om dette fortsetter, så kan det fort bli stygge sifrer i Tromsø i kveld, sier han som en grei oppsummering på det første kvarteret.

Etter halvtimen spilt melder Wessel Carlsen om forandring i kampbildet.

- Det har utviklet seg til en krig. Fløya har kommet mer med de siste minuttene. Her blir det visst kamp likevel, sier Wessel Carlsen, om et Fløya-lag som mangler to av sine beste spillere, Elin Sørum og Kathrine Pleym til dette oppgjøret. Kamilla Høybakken bidrar ikke for Medkila i dag.

42 - Medkila kjemper seg til to cornere på rad. På den andre corneren header hun først i stolpen, før hun header returen i mål. Men 2-0 er historisk sett en livsfarlig ledelse, humrer Wessel Carlsen, som følger kampen på Fløyabanen.

Det er pause på Fløyabanen. Pauseresultatet er 0-2. - Fortjent Medkila-ledelse. Hittil merker man en viss klasseforskjell, sier Itromsøs journalist på kampen.

Etter hvilen er det igjen sceneforandring.

- Fløya er mye bedre med. Hver gang vertene kommer med noe, er likevel Medkila-forsvaret robust og godt. Nå har skuldrene blitt sluppet litt ned. Fortsatt 0-2, rapporterer Wessel Carlsen fra sitt tilholdssted på Fløyabanen når timen er passert.

70 - Cesilie Andreassen mottar ballen på 40 meter, og får avansere 20 meter. Dunker til i etter hvert meget velkjent stil fra 20 meter. Ballen fyker inn i nota over en sjanseløs keeper, og punkterer samtidig det lille håpet om et eventuelt cup-avansement for Tromsø-jentene.

Cecilia Nku har fått sin sjanse til å påvirke utfallet. Hun kom inn for Ida Fikseth Fossem i det 74. minutt. Anna Wulff erstattet Anja Rasmussen ti minutter senere. Emilie Kristiansen kommer inn for Ingrid Altermark to minutter senere.

- Lite fighting spirit fra begge lag nå. Kampen er kjørt, melder Wessel Carlsen, sentralt plassert på Fløyabanen.

Da er det slutt på Fløyabanen. Det endte til slutt 3-0 til Medkila. Jørund Wessel Carlsen melder om en fortjent seier til gjestene.

- Medkila var best. For den objektive tilskuer var første halvdel en kjedelig affære. Etter sidebytte tok kampen seg imidlertid opp, sier Itromsø-journalisten avsluttende.

HT oppdaterer saken!