For det var intet annet enn et mislykket innlegg og en keepertabbe som førte til at Sandviken kunne hente hjem poengene fra dagens oppgjør på Harstad stadion. For da ballen ble slått inn mot Medkila-målet etter vel halvspilt andre omgang, var sisteskansen Maren Jakobsen uheldig og slo ballen inn i eget mål.

- Jeg må ta ansvar for denne feilen. Det dreier seg egentlig ikke om en sjanse en gang. Det er utrolig tungt å slippe inn denne, sa en sønderknust Jakobsen like etter kampen.

Ellers var dette en grå og kjedelig affære som viste to lag med problemer med å score. Verken Jakobsen eller kollega Ashley Thompson i Sandviken-målet var truet om man ser bort i fra lompen som fant veien i nettmaskene.

- Vi må legge dette bak oss og se framover. Noe annet er det ikke å gjøre. Vi tar med oss det positive, og viser igjen at vi spillemessig sett er et lag i bedring. Så får vi forhåpentlig offensivt påfyll når Cecilia Nku slutter seg til oss i uka som kommer. Så satser vi også på at papirene til Tochukwu Oluehi blir klar. To spillere inn kan bety en god del for oss, sier trener Frank Berntzen etter tapet.