- Man ser mye rart i rundkjøringene

Tidligere yrkessjåfør Tor Emil Howden har kamera i bilen sin. Her er videoen han har laget med eksempler på det han kaller feil, og til tider farlig, oppførsel i rundkjøringene.

Liss-Mari Kanebog

Hun brygger på noe

Etter å ha gått sykemeldt i lang tid, brukte hun fem minutter på å bestemme seg for hva hun skulle drive med resten av livet. Brygge øl! Det var det hun skulle. I dette intervjuet møter du Liss-Mari Kanebog som driver mikrobryggeriet Skavli Brygghus, akkurat på grensen mellom Skånland og Evenes.

Håkon Rønning Vahl:

Her slipper han nyheten

Håkon Rønning Vahl trengte ikke lang betenkningstid: Han ville tilbake til røttene. Her kan du se og lese hva han nå har tenkt å gjøre.

Liss-Mari Kanebog:

Hun brygger på noe

Etter å ha gått sykemeldt i lang tid, brukte hun fem minutter på å bestemme seg for hva hun skulle drive med resten av livet. Brygge øl! Det var det hun skulle. I dette intervjuet møter du Liss-Mari Kanebog som driver mikrobryggeriet Skavli Brygghus, akkurat på grensen mellom Skånland og Evenes.

Terje Erlid:

Lege uten grenser

Han er 69 år, men reiser fortsatt verden rundt for å hjelpe folk som har havnet i uføret. I dette intervjuet forteller Terje Erlid også om sitt møte med Joshua French og Tjostolv Moland og om egen sykdom.

Siste nyheter

Dom i Trondenes tingrett:

Bursdagen endte i fengsel

Trondens tingrett har dømt en 21 år gammel mann til fengsel etter at han slo en gjest, som var på besøk hos han, med knyttet hånd i hodet.

Nigeria-tiltalt benektet korrupsjon, men innrømmet tyveri

Den korrupsjonstiltalte orlogskapteinen i Nigeriabåt-saken nektet straffskyld for korrupsjon, men innrømmet tyveri da rettssaken startet i Oslo tingrett.

"Perry" håper Skjelbred ombestemmer seg

Landslagsassistent Per Joar Hansen håper Per Ciljan Skjelbred finner ny motivasjon og går på en ny periode med fotballandslaget.

Marianne Bremnes om regionreformen:

– Vi vil ikke til Bodø

Ordfører Marianne Bremnes er helt klar: Det er uaktuelt at Harstad skal bli en del av Nordland, slik enkelte i Bodø ønsker.

Rapport: Netanyahu var uforberedt på strategisk trussel fra Hamas-tunneler

Statsminister Benjamin Netanyahu unnlot å informere om og var uforberedt på trusselen fra Hamas-tunnelene, slår Israels riksrevisor fast i en knusende rapport.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis
App for Android eller iPhone/iPad

Se video fra drømmerommet

Her kan du gjenoppleve noen øyeblikk fra helgas danseforestilling "The Dreaming Room".

- Folk ble kastet ut av båten. Folk lå i havet og skrek

NRK-reporterne Nils Mehren og Martin Mortensen var øyenvitne til RIB-ulykken. Hør deres opplevelse av hendelsen.

Dette sier politiet om hendelsen

Her er hva politiet sier etter ulykken.

Dette sier politiet om hendelsen

Her er hva politiet sier etter ulykken.

En sosial fyr

Han har flere ganger fått beskjed om at han ikke kan ha så mange venner. I dette intervjuet kan du høre hvorfor Hugo Magne Kjelseth er langt over gjennomsnittlig aktiv på Facebook. Han forteller også om sitt brennende engasjement for psykisk utviklingshemmede - og om sitt forhold til onkel Harry.

Torill ved stien

Lurer du hvem som pynter og gjør det koselig ved Stien langs sjøen? Da bør du se dette intervjuet med Torill Bille. I denne samtalen forteller hun også hvorfor hun ofret barndomshjemmet på Trondenes og lot det jevnes med jorden.

Se hele demonstrasjonen her

Serverte dikt og appeller da 200-300 personer møtte opp for å demonstrere mot høyere bompengeavgifter i Harstad.

Bursdagssang, ny lue og det siste bildet

Se intervju med Per Heimly fra åpningen av samisk uke i Harstad.

130 år - 130 historier:

Nettvett og rus

Bør foreldre sjekke barnas telefon? Og hvordan er tilgangen på narkotika i Harstad?  I dette intervjuet  forteller politibetjent Marius Bergan (33) om nettvett og rus blant ungdom. Han gir også noen gode tips som foreldre bør lytte til.

Sår som aldri leges

Det er ingen som velger å ta sitt eget liv, sier Hans Viktor Øye. I dette intervjuet snakker han åpent ut om selvmord i nær familie.