Her er RBKs nysignering på plass på Lerkendal

GLAD KAR: Mandag var Jonathan Levi på sin første treningsøkt på Lerkendal. Da satt smilet løst. Foto: Håvard Haugseth Jensen

Mandag viste Jonathan Levi seg frem for første gang. - Pulsen gikk opp på direkten, sier han.

Da Jonathan Levi ankom treningsfeltet på Lerkendal mandag skrev han to autografer før han ruslet ut på gresset foran sin aller første trening med resten av Rosenborg-spillerne.

Det var i forkant av hjemmekampen mot Sandefjord, lørdag 8. juli, den 21 år gamle svensken ble presentert som ny Rosenborg-spiller.

– Har råskapen til Helland

Han hentes fra nivå to-klubben Östers IF, der Levi har scoret fem mål og laget to målgivende på elleve kamper denne sesongen.

– Levi-signeringen er et godt håndverk. Han er en spennende U21-landslagsspiller for Sverige og har store kvaliteter. Vi er fornøyd med å ha kjøpt ham uten å måtte svi av hele lommeboken, sa sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Adresseavisen etter at avtalen var i boks.

– Han har spilt kant i 4–4–2 i Sverige, men ferdighetene hans passer enda bedre som ving i 4–3–3 etter vår mening. Han er nesten helt lik Pål André Helland, venstrebeint og de har den samme råskapen, sa trener Kåre Ingebrigtsen, og begge to uttrykte begeistring over at Levi hadde valgt Rosenborg foran en rekke andre klubber.

– Lett valg

På sin aller første trening tok Levi for seg og fremsto riktig så «påskrudd», med høy intensitet i spillet sitt. Og etterpå var angrepsvåpenet tilfreds med å ha kommet i gang.

– Det er kjempemorsomt endelig få være her. Jeg fikk en fin velkomst, og det kjennes som jeg har kommet inn i en bra gruppe. Det skal bli gøy å komme i gang, sier han til Adresseavisen.

Ferske Rosenborg-spillere har fått kjenne at intensiteten på treningene kan være høyere enn de er vant med fra før. Også Levi rakk å bli sliten.

– Det var en tøff trening. Jeg har nettopp hatt en kort sykdom også, og pulsen gikk opp på direkten. Men det er sånn det skal være, sier Levi.

Han blir spilleklar for Rosenborg når overgangsvinduet åpner 20. juli.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:

Ønsker at matmarkedet flyttes

Næringsdrivende i sentrum ønsker matmarkedet hjertelig velkommen. Men håper de ikke okkuperer parkeringsplassene ved busstorvet i fremtiden.

Juksastevnet på Grytøy 2017:

Fredag braker det løs

Når sjørøverne kommer til båthavna på Lundenes fredag, blir det starten på en helg med liv og røre på Grytøya.

Fiskeridikretoratet ønsker tips:

Rømt laks i Nordland

Krig og kjærlighet på liv og død

Løytnant Helene Hilmarsen holder et gripende foredrag fredag under juksastevne på Grytøy

Søkere på skoleplass fikk svar

I dag har nær 600 søkere på skoleplass i den videregående skole i Nordland fått svar fra fylket.

Mange stikker av etter å ha kjørt på dyr

Hver sommer opplever bønder at dyr på beite blir påkjørt, uten at bilistene varsler om det.

Edvald Boasson Hagen klar for ARN

Etappevinner i Tour de France, Edvald Boasson Hagen stiller på startstreken i Arctic Race of Norway2017.

Må krysse trafikkert vei uten gangfelt

– Hvor mye kan det koste å lage et gangfelt for å trygge skoleveien til barna våre, spør trebarnsmor Marian Grande Holte.

De nye signeringene har ankommet Harstad:

– Med oss vil Medkila være et bedre lag

Tirsdag kveld trente for første gang Medkilas fire nye spillere sammen. Nysignering Jenna McCormick mener at de nye signeringene vil gjøre Medkila sterkere.